kläder kläder..

Hittar inte ett skit i denna garderoben säger jag bara! höststädning? halva kvar nu.





fina mormors skor..


snyggaste bruden ever








B-E-A-U-T-Y


pleeed

förresten så har jag köpt en jätte mysig filt på Chili på den nya delan av väla, eller ska man säga pleeeed?? pläd är för fult för att använda, så är de bara :)


true talent

ligger här med min kära bror med varsin dator i knäet och kollar på True Talent, lagom gay.


svenska

Aktiv som tusan på svenskan! Skriver än ''Tänk om'' uppsats om Michael Jackson och lyssnar på Celine Dion och är bög, hoppar på väla efter skolan men först.. så blire banken :)


help..

jag vill ha en förändring nu! eller snarast iaf






måndagish

Idag vart det sovmorgon och vi började inte förrens 10.25 så tänkte ta bussen 09.37 men så klart så går den inte den halvtimmen, känner att bussgudarna inte är på min sida längre.. dagen har gått fort vilket är skönt.
Nu ska jag och mamma ut och gå om vi lyckas få Hugo att sluta tjata och gnälla om att han ska med..


Här en bild sist jag var ute och vandra för mig själv vilket var i april, de är ju ett tag sen, ta tummen ur.. och börja rör på dig Emma!


still august 28.

Skulle till innebandyn klockan 18.00 så tänkte ta bussen som gick 17.50 men den är ju så klart en kvart sen så jag missa halv, har precis skrivit klart min engelska uppsats bara matte kvar nu, jag som inte har haft läxor på 2 år, känns lite segt att behöva ta tid från sin fritid till ännu mer skolarbete.
Och jag och Erica blev jätte sugna att gå på brittans konsert i november nere i Malmö, ca 1000 för stå plats nära scenen typ och Joe Jonas är förband, en av mina gamla älsklingspojkar.
Får väl snart hoppa i loppelådan även fast vi har sovmorgon imorrn, börjar inte förrens 10.25, gott!




Predika ♥


hitt på nå

Eruca är påväg hit, om ni har sett Kalles/och chokladfabriken så står de att den rika lilltjejen heter Erica på svenska och så låter de som de säger Eruca men hon heter Veruca, de visste jag inte trevligt att veta.. är sugen på typ göra nåt kreativt.. typ scrappa men jag har inga kort ska iväg den 11 september på scrappträff tror de va då iaf.. jag får ta och skriva ut min ledighetsansökan. de är lagom kreativt 

blev en otroligt vacker bild på mig.


28 augusti

En halv slappedag idag, har suttit på photoshop nu i typ 2 timmar, fattar inte mycket kan jag säga men de är ju drf jag har valt den linjen jag går just nu. Ska snart hoppa in i duschen och sne göra v mig för ska iväg på innebandy möte klockan 18.00, ska bli skönt att komma igång igen efter den tjockis sommarn, har i princip bara suttit hemma och ätit godis i 2 månader vilket inte känns så jätte bra :) Fast först tror jag nog att jag ska ut och gå en runda men de kommer jag inte göra för jag kommer fastna här vid datorn sen är de försent som vanligt..

Mamma köpte lite nya skolsaker till mig, fina eller hur..?

En halv slappedag idag, har suttit på photoshop nu i typ 2 timmar, fattar inte mycket kan jag säga men de är ju drf jag har valt denna linjen. Ska snart hoppa in i duschen och sne göra v mig för ska iväg på innebandy möte klockan 18.00 inne i ängelholm, ska bli skönt att komma igång igen efter den tjockis sommarn, har i princip bara suttit hemma och ätit godis i 2 månader vilket inte känns så jätte bra :) Fast först tror jag nog att jag ska ut och gå en runda men de kommer jag inte göra för jag kommer fastna här vid datorn sen är de försent som vanligt..     Mamma köpte lite nya skolsaker till mig, fina eller hur..?


turkiet 2011

Den 23 oktober sticker vi till turkiet med pappa och grannarna, blev först lite osäker på om jag skulle följa med iom tiden på året. Det är ju rätt sent men de sa att de va som en bra svensk sommar i oktober så de är ju lagom, absolut inte som de va i cypern 38 grader varje dag, riktigt gosigt och ligga i solstolen! Men nu har vi All Inclusive, ska bli härligt att inte behöva tänka på pengar (fast jag inte betalar), och att bara kunna ta när man vill och vad man vill. Hotellet ligger i Incekum som ligger typ 1 mil utanför Alanya

Här kommer lite bilder från hotellet




Hotellet heter Eftalia Village


2 timmars jobb

Nu har jag äntligen fått de lite finare här på bloggen, de va ett jäkla massa skrivande bland alla koder men när man väll fått in hur allt funkar så är de ganska simpelt, jag blev helt okej nöjd, får väl ta och göra en rikitgt snygg header i skolan, när man väll har lärt sig dvs..


Nykomling

Nu tyckte jag att jag också kunde skaffa mig en blogg, även om folk inte kommer läsa den så kan man känna ibland att man vill skriva av sig lite, och det kna man inte göra på facebook iaf. då blir alla /care. och det känns ju inte så uppskattande men har kollat runder lite på bloggar och tycker att de ser så trevligt ut så jag fixa en till mig själv också, nu hoppas jag bara att det kommer att gå bra och att man orkar upptradera den om lagom intressanta saker iaf . 
  
Blir en bild från underbara Cypern


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0