tjejmiddag

Lille Malin kommer hem till mig vid 5 sen så möter vi upp Cornelia och Erica hos Erica sen vidare in mot Helsingborg där de blir tjejmiddag på nån resturang. Om vi kan bestämma dvs, blir väl donken tillsist eller nåt.
Jag ska nog lägga in lite Turkiet bilder ikväll och en film om jag kommer på hur man lägger upp de :)


jonas brohers

såg nyss ett program om Jonas Brothers på E! dom däringa söta små pojkarna asså. jag kan inte riktigt sluta tycka om dom, dom va en så jäkla stor kärlek för mig, Malin och Erica när vi va 14, vi var galna i dom! Får såna riktiga good feelings när jag lyssnar p åderas gamla låtar, påminner så mycket om den mysiga tiden :)



Nick till vänster va min stora kärlek!


skype

sitter just nu och skypar med 5 killar, den ena sjunger och den andra dampar för att den dör på spelet :o snacka om att vara inne i spel. Och alla är stockholmare låter lite gay :) nu sjunger dom igen..


Hemma

Nu är jag hemma igen, brun och fin med min fejk gossiga One Piece! Har hafy en riktigt härlig vecka i Turkiet, lite bilder kommer in senare för just nu måste jag packa upp ch sticka iväg till jobbet med Erican som jag har saknat!


22 oktober 2011

såja, nu har jag änteligen packat klart efter att ha kommit hem från jobbet med Erica, de va ett jäkla tjat om mitt packande jag vet! Men nu ska jag måla mina naglar en fin färg sen ska jag iväg och spela en match mot FCH Helsingborg och sen vidare hem til pappsen där jag sover till typ 05.00 imorrn sen så bär det av till Copenhagen Airport! Ni får he det så  bra här kylan, ännu bättre är ju att de är lov när jag kommer hem igen så de blir 2 veckors semester! Kramis


22.06

Jag har fortfarande inte packat klart, jag som brukar vara gud på att packa.. måste tvätta lite saker också, börjar bli lite bråttom nu kanske. Och så måste jag städa mitt rum också och ladda kameror och jaa allt annat! med lite musik så blir allt lättare så nu måste jag fortsätta innan min moder slårmig huvudet


en liten skön sång


Packar för fullt

Håller just på att packa, de är så svårt just nu. Det är ju inte så super varmt där nere nu så får bli lite chansningar men blir säkert bra iaf :) ska bli riktigt skönt att komma iväg ett tag


ny jacka

nu har jag varit och bytt min jacka, de blev en militär grön färg på den i år! trevligt :)
men nu måste jag fortsätta att packa klart, sticker ju till Turkiet på söndag!! :D


José har skaffat bloggis

http://josefinefrennesson.blogspot.com/

ajaj

en bit av min tand gick av igårkväll när jag åt godis :o inte skönt.

vinterjacka

Idag har jag köpt en ny vinter jacka men är lite osäker på om jag ska behålla den eller ta en annan, då jag tyckte den satt lite konstigt och inte så värst snyggt, får la se hur de blir med derå.

Här en väldigt dålig bild




this is one of my favorite songs ever, no matter what


Mamma fixar naglarna


hösten är här

nu äre så att jag inte har bloggat på skit länge, just för att jag känner att jag inte har något vettigt att skriva. Fast de har jag inte nu heller men nu gör jag det mest bara för att. Det börjar bli riktigt kallt nu också, måste skaffa mig en ny jacka i år igen min sprillans dyra nya jacka vart snodd på Bahnhof förra vintern.. tråkigt ju.



En faild höstbild


är det lugnt om jag kallar dig baby ♥


soffan

har parkerat i soffan inför kvällen och ska försöka göra klar en läxa som jag måste skicka in till min Norske lärare innan imorrn, annars så har vi haft en rolig dag i skolan men jag försov mig så jag missade idrotten, gör inget.. hörs senare :)



lite lökig bild bara


Naturkunskap

Woopwoop


Kanelbullens dag!

Woho, pärlsockert vart så klart slut..


Bartok, En riktig hjälte!

Det blev denna filmen, här snackar vi braaa film! De är han lille fladdermusen från Anastasia filmen, gammal going ;) love it!


Söndag

Nu ska jag gosa ner mig i min favorit säng och kolla på en film! 


Kalkon

Om 3 veckor sticker vi 


1 oktober

Jag har suttit inne exakt hela dagen, och hur fan kan jag göra de när de är så här fint väder :o jag måste va sjuk i huvudet, men vad ska jag göra ute.. Och nu står filip och berättar om hur full han var igår.. mycket intressant. Ska snart hoppa in i duschen och sen vidare hem till tobias :) kramis


Fika och kvällsrunder

Kom nyss hem från en runda ute med erica och några andra kompisar så jag ligger i sängen och kollar lite tv innan jag somnar. Idag så kom jacke och hennes familj hit och gav presenter till alla barn utom mig.. Har redan fått min ju. Filip fyller hela 18 år idag, lille storebror är stor nu :( snart flyttar han snart ut väl.
Just nu ligger han säkert och deckar nånstans de lille puckot!
Ne nu ska jag sova lite, nattinatti! :) 

Här är min vackra bror!


RSS 2.0