AiluCrash

Detta bandet var med och spela sin musik I Jag Saknar Dig filmen, tyckte dom va väldigt bra, nu ska jag sova nattinatti på er :) puss

AiluCrash – Turn The Tide (Cilla Turns) - Movie Version



jag saknar dig

Kollar på Jag Saknar Dig just nu, verkar liite B.. och så dricker jag varm choklad som inte alls är god, den är gjord på kakao vilket jag tycker inte är alls lika gott.
puss


pluggplugg

Har varit och gått en jävla lång runda precis och nu ska jag plugga på om Titanerna.. OH JAG BLIR SÅ ARG ;o jag hatar de, bajs titanerna hittar ju inte ett skit :o FML
mitt liv är inte kul idag, har ett vidunder till syster som börjar gråta för minsta lilla, är så tröt på alla! vill byta familj ett långt litet tag..


lördagsmys

ska snart ställa mig och laga lite mat, TACOS! :D Sen vidare ner till pizzerian och hålla dom andra sällskap och sen hem för en mysig tjejkväll, kärlek på de!

Här kommer ytterligare en bög bild.


tomorrow comes when we are sober


23 september

städat udan lite saker nu, snart kommer Tobbeskrut hit, såå ner och handla godis sen blir de film med mormor och syskonen.
Och om en månad åker jag till Turkiet :))


beden

Har precis plattat håret så slipper man göra det imorrn och då får man sovmorgon, så värt de! Ska snart sova i min sköna säng, nattinatti! :)


big/back slick!

min bror lär sig i tid..



Han ser konstig ut!


long time ago

Dax att börja blogga igen nu! ett tag sen nu ju.
Kom nyss hem från HIF matchen mot Mjälby, eller va de mjölby? :o men de vann med 3-0. Spelade SM i lördags, även om jag inte spelade så mycket så va de kul, vann första med 2-0 pch förlora andra 0-1 men vi gick vidare iaf. Har infördkaffat mig en HDMI sladd/ tagit från brodern. Så slipper att lägga in en massa filmer på USB osv.
Ska kolla Bridesmades nu, ha de så bra puss.


dagens


The sims 3

Har suttit och nördat The sims 3 i typ 3 timmar nu, de är överskattat. Man ser framemot de såå mycket sen när man väl spelar de så är de int alls lika kul som man förväntade sig.. :)
Ska snart in ich tvätta mig och sen sova, upp tidigt imorrn för idrott på morgonen.

Natti natti puss ♥



bögbild


summer --> höst

Nu har fan hösten här på riktigt, fasen va kallt de är och blåser gör de också! Sk inte säga att jag saknar värmen men att va brun är ju trevligt. Tur man snart sticker iväg dårå ;) 40 dagar kvar :)
Just nu ligger jag i soffan och degar lite, alltid skönt efter skolan, slutade tidigt idag för vi hade ingen Naturkunskap. Måste iväg och handla lite choklad till en bilduppgift vi har imorrn :p och så har vi vår 5,5 timmars lektion imorrn skoj, och innebandy på kvällen :)



Vill va litta brun!


just nu..

så känns allt rätt tråkigt, inget går som de ska och knappt nåt är kul längre. Vill bara att de ska bli den 23oktober så man kan komma bort ett litet tag, får ta och hoppa in i duschen nu sen i bingen, skönt!
kommer inte på nåt att skriva så de blir ett litet kort inlägg som vanligt :)


pannkakor

Åt pannkakor till frulle idag, fett gott :) ska snart iväg och träna.. inte speciellt taggad.


mumma


big love




scrapp

Har varit iväg hos moster Jacke och scrappa, trevligt. Men fantasin är de ju fel på, allt står still när man sitter där. Men det blev 3st layouts iaf, käkade lite pizza idag med :s



Den sista blev lite suddig.


Tjejmys

Vi tog en runda ute i denna håla då vi träffade på Corenlia, Beatrice och Josefine så vi gick med dom en stund och de slutade med att vi kollade på She's the man hos Corenlia. Vi åt dock upp Cornelias godis men de gör inget, imorgon ska jag iväg på Scrappträff i Helsingborg, kreativiteten flödar som vanligt.. snart hoppa i loppelådan, ha de så bra! :)



En bild på oss 4 förutom Josefine :)


Eruca är här

Nu har vi ätit oss mjuka och goa, första gjorde vi en pizza och nu har vi krängt lite chips och godis med vatteen! Vatten är mycket gott ibland, Kbry..
Vi kollade på Aktiv Ungdoms dansfilm från årets dansshow där Erica var med, väldigt duktigt tjej!




Remember Me och Lördagsmys

Kollade nyss Remember Me, den är så hemsk egentligen, förstår inte hur vissa barn kan vara så fruktansvärt elaka som dom är i den filmen! Och slutet handlar ju om World Trade Center som rasade för 10 år sen imorgon! Jag kommer ihåg att jag satt och kolla på nyheterna innan jag gick till skolan, och det vart i förskolan på Dalhem, väldigt länge sen! Ska bli spännande och se alla dokumentär filmer imorrn, dom jag hinner se dvs.
Ikväll blir det film mys med älskade och saknde Erica Sjöbergh! Vad skulle man göra utan sina kompisar?
Nu måste jag hoppa in i duschen som jag skulle ha gjort för typ 2 timmars sen, snart kommer Eriga






Erica och jag (:


estetisk kommunikation

har vi just nu, trevlans säger jag :)




READY!!

Choklad och vanilj glass med banan!



8 september 2011

ska snart slänga mig framför TVn och tjocka mig med lite glass, idag igen..
Jag ska kolla på så mycket som True Talent och imorgon ska jag och Tobias böga oss i stan hejdå :D


nattinatti på er få som faktiskt läser xd


Big wanties

Har snackat med mamma om tatueringen på bilden nedanför och hon tycker den är fin så vi ska snart iväg och kollar va de kostar och sånt, ska bli spännande är dock lite osäker på om jag verkligen ska göra den. Byxorna VILL JAG HA, har velat ha dom sen innan sommarlovet började..







Ett par finisar som blev mina för ett par veckor sedan :))


ESE1



Malin, Emma, Josefine och ütto


läxaah

Klar med 2 uppgifter, men nån fantasi har man ju inte så de är rätt svårt att komma på saker :) bara matte kvar nu.. men nu ska jag faktiskt kolla på Idol och House sen imorrn blir det träning.
Nattinatti


ködeböllar

Sitter i köket med mamma som gör mat, ska försöka bli färdig med alla läxor. Har inte haft läxor på 2 år så jag glömmer bort dom dirr, har lite uppgifter i photoshop som måste bli klara och matte bajs, får fixa de nu då..



populära sidor på våra håltimmar är chatroulette.se/com och cameroid.com


Riktigt duktigt chey!


träning och våfflor

Pappa hämta mig efter träningen inne i ängelholm och han köpte en banan  till mig, denru! snäll fader
Imorrn ska jag och Malin hem till hennes bror och äta våfflor, mumsigt!


länge leve favoriter




13.06

Engelska med Agneta!

 



Helgen var uppskattad :)


rymd galning

Asså jag kan sitta och kolla på rymd grejer i flera timmar, de är så fruktansvärt facinerande! Jag vill veta så mycket, vill bara kunna åka ut dit och stanna där i flera tusen år och bara upptäcka nya saker, oh de är så sjukt, jag kan inte sluta tänka på hur stort de är, egentligen så är de så onödigt att sitta och tänka på det för vi kommer aldrig få reda på det men jag kan inte låta bli, jag blir helt galen! Planterna är så jäävla stora, det är fan helt jäkla sjukt så de finns inte, nej nu måste jag sluta skriva, måste kolla vidare på saker nu!







En äkta bild på Jupiter, Vintergatans största planet (förutom solen) under 10 timmar


ny familjemedlem - bubblan

Här simmar Bubblan :)
Vi ska snart fixa ett större akvarium med fler fiskar


Kära 16åriga jag

Så värd att kolla på.


Kul kväll

Vakna för en timme sen efter en kul kväll på Bahnhof med tjejerna! och just nu sitter jag och äter kladdkaka, så gott!


nya väla

Har införskaffat oss nya grejer.
Imorgon blir det en utekväll med tjejerna, så efterlängtad denna kvällen asså!
Nu ska jag ut på en PW! Lycka till



Nya kudds


Skorna köpta på Lager 157 i Höganäs med kärate Jacke och bikinin vart på rea på Cubus 


RSS 2.0